NLP is voor mensen die willen veranderen en ook gemotiveerd zijn om te veranderen. Tijdens de begeleidingsgesprekken is het belangrijk dat u zichveilig en vertrouwd voelt.

Deze vorm van begeleiding is gericht op hoe iemand zich uit in taal en gedrag.

Uitgangspunt is dat bij iedereen taal (linguïstisch) en gedrag is aangeleerd (neuro). Soms is dit aangeleerde gedrag (het programmeren) niet langer meer nodig of staat het iemand zelfs in de weg. De door mij gegeven begeleiding geeft overzicht hoe iemand zich uit in taal en gedrag en het effect hiervan op de omgeving.

Bewust worden van taal en gedrag maakt verandering mogelijk

Bewustwording van uw taal en gedrag maakt het mogelijk gedrag te veranderen, leren los te laten, in actie te komen. Nieuwe mogelijkheden ontstaan. De verandering– en oefeningen van NLP hebben vaak een hele positieve invloed op de kwaliteit van leven en het functioneren van mensen.

Ongewenste patronen kunnen zorgen voor een laag zelfvertrouwen, faalangst, frustratie, verdriet, stress en te weinig zelfliefde.


Hoe kan ik u helpen?

Elke begeleiding start vanuit een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt. We bespreken de situatie waar u mee zit. U vertelt, ik stel vragen om duidelijkheid te krijgen.

Zegt u na afloop ja, dan spreken we het vervolggesprek af. U kunt hier contact met mij opnemen.