Hypnotische Maagband

Wat is een Hypnotische Maagband?

Dankzij de kennis die er tegenwoordig is, over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Jouw onderbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het deze maagband aan voor waar en zal je dus veel eerder een voldaan gevoel geven!

Een hypnotische maagband werkt voor iedereen.

Waar bij een fysieke maagband nog 50% van de mensen baat heeft van deze ingreep, is de hypnotische maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Tijdens het traject wordt er ook aandacht besteedt aan eventuele belemmerende emoties en gewoontes.

Stel jezelf eens voor hoe jij er uitziet op jouw ideale gewicht.

In de eerste hypnose sessie worden de maagband en nieuwe gewoontes geïnstalleerd, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier het overtollige gewicht te verliezen.

Het mooie is, is dat tijdens de installatie je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat je wilt.

Er zijn 3 programma’s

Bronzen programma

Dit is het basis programma. Je wilt tot 10 kg afvallen. Hier krijg je gedurende 10 weken begeleiding met maximaal 4 hypnose sessies, waarbij ik de maagband installeer, belemmerende emoties verwijder, nieuwe gewoontes installeer en een mp3 voor thuis meegeef en tips om met trek om te gaan.

Zilveren programma

Dit programma is als je meer moet afvallen dan 10 kg. en net iets meer begeleiding nodig hebt in verband met meerdere emoties die je parten spelen of als je net iets meer begeleiding wilt/nodig hebt tijdens het traject. Hier krijg je gedurende 4 maanden begeleiding met maximaal 8 hypnose sessies.

Gouden programma

Het gouden programma is voor mensen met veel overgewicht. Ik geeft je de beste begeleiding gedurende 12 maanden met maximaal resultaat. Hierin maximaal 12 hypnose sessies.

Zowel voor Brons als Zilver en ook Goud zijn de eerste 4 sessies het zelfde! Na 4 sessies stopt Brons maar gaan Zilver en Goud gewoon door!

De eerste 4 sessies kosten € 300,-  in een keer  of € 77,50,- per sessie!

De volgende sessies kosten € 50,–

 

Hypnotische Maagband