“De virtuele maagband” volgens Sheila Granger

Sheila Granger ontwikkelde het concept van een virtuele maagband voor gewichtsverlies met gebruik van hypnose in 2010. Het kreeg een wereldwijde positieve aandacht in de media.                                           Zowel lokale als nationale media raakten erg geïnteresseerd in de resultaten.                                                   Zo zijn er artikelen verschenen in verschillende kranten waaronder: The Sun, The Daily Express, The India Times en The Yorkshire Post.

Afvallen zonder een dieet of een operatie lijkt erg mooi om waar te zijn.

Toch heeft het programma “De virtuele maagband” van Sheila Granger aangetoond dat het kan.  Sinds 2010 hebben al vele klanten in Engeland en verschillende andere delen van de wereld geprofiteerd van de Virtuele maagband therapie. Na een gedegen onderzoek hebben 25 proef cliënten zich beschikbaar gesteld om het programma van Sheila Granger te volgen. Van de 25 cliënten hadden er 24 positief effect en vielen naar tevredenheid af. Zonder dat er een dieet voorgeschreven werd.

“De virtuele maagband” is een gewichtsverlies programma waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose.

Doormiddel van hypnose kan je leren om (weer) gebruik te maken van de kracht die jij als individu bezit om wijzigingen in je leefpatroon aan te brengen, die zullen leiden tot gewichtsverlies. Met het doorlopen van het programma zullen je hersenen, na het eten van kleinere hoeveelheden eten, aangeven dat jouw maag voldoende gevuld is. Hierdoor zult je dus kleinere porties gaan eten. Jou manier van denken over eten gaat veranderen. Je leert weer “contact” te maken met je maag waardoor je het verschil gaat opmerken tussen “honger” en “zin op wat “

In tegenstelling tot een programma rond een “echte” maagband, kan je bij een virtuele maagband afvallen zonder dieet of operatie.

Het programma rond de virtuele maagband is zeker geen dieet, je kunt blijven eten wat je wilt, maar je porties worden kleiner.

Het programma:

Tijden het programma “het virtuele maagband” zal ik, in samenwerking met jou, ervoor zorgen dat er een verandering in je leven wordt gebracht op het gebied van eten. Met behulp van hypnose, zal op een natuurlijke en (on)bewuste manier jouw manier van het maken van keuzes rondom je voeding veranderen. Hierdoor zal je blijvend afvallen.

Het programma bestaat in principe uit 4 sessies en eventueel een terugkom sessie. Het programma helpt jou om los te komen van je oude patronen, anders te gaan denken over eten, waardoor je anders gaat eten en onderliggende blokkades (oorzaken van je gewichtsprobleem) leert herkennen. Hierdoor zal je op een veilige en gezonde manier afvallen en daarna op gewicht blijven.

100% garantie voor afvallen kan IK je niet geven. Ik geef jou alles mee om jouw kans om af te vallen te vergroten maar uiteindelijk moet je het toch echt zelf doen Het is van groot belang dat je je volledig inzet en dat je verantwoordelijkheid neemt voor de gewenste verandering. Daarbij geef ik je genoeg handvatten om je ongezonde eetpatroon zo te veranderen, dat je zult afvallen.

Alvorens het programma van de “Virtuele maagband te starten, wil ik doormiddel van een intakegesprek kennis met elkaar maken want er moet wel wederzijdse vertrouwen zijn.

Virtuele Maagband